torstai 13. huhtikuuta 2017

Rahkalla täytetyt suklaamunat

Meillä jo alkoi pikkuinen pääsiäisloma! Jee!

Nämä raikkaat ja suklaiset herkut menevät pääsiäisenä helposti aamupalana, välipalana, jälkkärinä tai iltapalana, you name it!

Tällä ohjeella rahkaa tulee paljon, joten jos teet vain muutaman täytetyn munan, kannattaa puolittaa ohje, tai syödä loput sellaisenaan.

rahkalla täytetyt suklaamunat töhnämunat


Suklaisen hedelmäinen rahkatäyte:

2 prk vispikermaa
1 prk rahkaa (tai maustamatonta tuorejuustoa)
1 tlk säilykepersikoita
1,5 daim-suklaapatukkaa
150g valkosuklaata

Vaahdota kerma. Lisää rahka. Pilko persikat pieniksi paloiksi ja rouhi Daimit. Lisää täytteeseen. Sulata suklaa ja lisää täytteeseen.

Täytä suklaamunat, kakku, tai syö sellaisenaan.









-S- & -E-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)