tiistai 25. huhtikuuta 2017

Tossavaisen lapsimessuviikonloppu, osa 2

Eilen yhden postauksen verran viljeltiin ihana-sanaa ja tänään jatketaan. Mutta se nyt ei ole meidän vika, että maailmassa on niin paljon kaikkea ihanaa! Ja että ne ihanuudet olivat tulleet Lapsimessuille! Eli mikä eilisestä postauksesta (täällä) jäi puuttumaan, on tänään täällä. Vaikka toki siellä messuilla oli vieläkin enemmän vaikka ja mitä... loputtomasti...

Eilen jo kirjoiteltiin monesta ihanasta merkistä, tänään uusi setti meidän lemppareita. Väliotsikoista pääset tutustumaan merkkeihin ja brandeihin  vielä lisää


Kaiko

Kaiko ihastutti ehdottomasti. Me emme ehtineet saamaan cross shirtiä enää meidän koossa, mutta mukaan tarttui kuitenkin ihanat housut ja ennakkotilaukseen lähti mekko. Todella lupaava uutuus tämä merkki! Ja jotain nousevasta suosiosta kertoo se, että mustat paidat loppuivat vartissa.




Gugguu

Gugguulla kävimme ihastelemassa uusia korvapipoja ja uusia frillazippejä. Mukaan lähti hiukan shortseja, toppeja ja frillaa. Kaikkea oli paljon ja varastosta löytyi lisää. Toki jonotella täytyi ja monet jutut olivat normihintaisia.



Blaa

Blaa oli täynnä kaikkea ihanaa, mitä jo ihastelimmekin viime viikolla kun kirjoittelimme vierailusta Ballotissa. Viime viikolla myös on kuvailtu jo näitä juttuja blogia varten ja laitetaan vielä tällä viikolla postausta niistä. Toki silti jotain pientä tarttui mukaan Blaankin pisteeltä.



FMAM

For Minis and Mommies ihastutti ihan odotetusti. Nämä kaikki tossuset, korut, kaulukset ja ponnarilenkit ovat ihan huikeita! Ponnarilenkkejä meille lähti useampikin, pitänee vielä tehdä myöhemmin verkkokauppaankin tilaus, koska kaikki punasävyiset olivat jo loppu, kun pääsimme ostoksille. Ja nuo kaulukset jäivät kaihertamaan, miten ne saisi vaikka toimimaan Gugguun fillamekkoon hiukan tuunaamalla...?







OMIN

Omin ihastutti jo syksyllä lastenvaatekarnevaaleilla Tampereella, ja oli kiva päästä ihastelemaan tuotteita taas. Nuo nappilahjehousut ja leggarit on niin kivoja!

Tossavainen sai Ominin kojulta kaikkea ihan huikean ihanaa! Laitetaan niistä kuvia lisää ja juttua enempikin kunhan vain ehditään!





Kiddow.

Kiddow:lläkin oli superkivoja juttuja! Erityisesti tekonahkainen hame herätti ihastusta! Tietysti jumppikset myös! Tai no, moni muukin...






VALKAMA

Ja vielä lisää ihanuuksia! Valkamalla oli ihan mielettömiä headwrapeja ja meille tarttui mukaan ruudullinen. Laitetaan sovituskuvaa kun ehditään! Mutta heti jo voin sanoa että istuu ja pysyy päässä tosi hyvin ja on aivan superihana ja laadukas! Ongelmahan näissä on se, ettei yhtään meinaa osata päättää minkä värisen haluaisi, joten helposti haluaa monta...

Uutuutena oli nyt myös ihania pompom-pantoja ja röyhelöpantoja, mitä enempi tylliä, sen parempi, sanomme me!

Valkama siis myös ehdottomasti yksi mielenkiintoinen uusi tuttavuus!






Emma´s & Mama´s

Emma´s & Mama´s on viehättänyt meitä jo verkkokauppana, ja oli tosi kiva päästä kurkkimaan heidän valikoimaansa ns. livenä messuille. Koju oli kuin karkkikauppa. Little Lovely Companya, Bloomingvilleä, leluja, sisustusjuttuja ja kaikkea ihanaa ja suloista. Meidän mukaan lähti kasa ihan huikeita tähtisädetikku-kakunkynttilöitä, tietenkin lasten synttäreille jokaisen iän mukaan. Ihan mahtavia!








Mielenkiintoinen uusi tuttavuus oli myös LukLabel. Ihania vihkoja, neuvolakortin kansia ja passille ja matkalipuille sopivia kuoria. Ulkonäkö ihan 10+ ja ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, joten näitä lähti muutamia meidänkin matkaan.



Muita kivoja ostoksia olivat mm. Tupperwaren jo hyviksi todetut eläin-juomapullot ja Paapiin irtotupsut.


Tunnelma oli kiva, kaikkialla tapahtui koko ajan jotain. Olisi varmasti saanut vielä eri lailla messuista irti jos olisi olleet lapset mukana. Toisaalta ruuhka oli paikoitellen sen verran kova, että mietimme, kuinka kivaa siellä olisi lasten kanssa ollut jonotella ja lasten törmäillä toisiin leikkipaikoilla. Ja toisaalta, mekin olemme ihan puhki päivän jäljiltä, lapset olisivat varmasti vielä enemmän. Sellainen joku järjestely voisi olla hyvä, että toisena päivänä olisi äidin ikioma shoppailupäivä ja toisena päivänä mentäisiin lasten ehdoilla. Toki jos asuu kauempana, tällaista on vaikea järjestää. Mutta ruuhka esimerkiksi Pompin kojulla oli sen verran kova, että sinne en olisi viitsinyt edes lasten kanssa yrittää. Toisaalta monessa kohtaa se sovitusjalka tai -pää olisi ollut ihan kiva.






Messujen jälkeen emme lähteneetkään kotiin vaan olimme päättäneet tehdä tästä samalla mammojen hemmotteluviikonlopun ja niinpä varasimme Scandic Hotel Grand Marinasta ison saunallisen neljän hengen huoneen. Pakko vielä mainita, että respassa meidät otti vastaan supermukava ja ammattitaitoinen mieshenkilö. Erityiskiitos hänelle loistavasta asiakaspalvelusta, joka kruunasi koko reissumme! Ja huone oli siisti, tilava ja mahtava, jonne niin me, kuin ostoksemmekin mahtuivat nauttimaan rentouttavasta ja rauhallisesta yöstä. Ja jos joku tietää jotain huikeampaa aamulla kuin hotelliaamiaisen niin hihkaiskoon! Saimme vielä myöhäisemmän uloskirjautumisen joten pystyimme aamupalan jälkeenkin vielä lepuutella lapsimessuista rasittuneita jalkojamme ja kerätä voimia tulevaan viikkoon ja taas käyntiin pyörähtävään arkeen.





Onko ihme, että messupäivä hiukan painoi jaloissa? Tässä kolmen naisen ostokset yhdessä kasassa! Huomaattehan toki peilin, ettette meitä ihan hulluina pidä :D




Meillä oli siis ihan mieletön viikonloppu ja tapasimme joka kojulla huipputyyppejä ja saimme ostella kaikkea kivaa. Kaiken kruunasi vielä hotelliyö. Ensi vuonna uudestaan! Ihan ehdottomasti!



-S- & -E-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit :)