perjantai 21. heinäkuuta 2017

Perjantaiteema: Lasten Kanssa - DIY nappitaulu



 Napeista pystyy askartelemaan vaikka mitä kivaa, esimerkiksi aiemman postauksen NAPPIKORTTEJA.  Tällä kertaa otimme hieman isomman projektin Sikuriinan kanssa työnalle ja päätimme tehdä lasten leikkihuoneeseen uuden taulun.

Taulun pohjaksi löysin kaapista maalausalustan, johon maalasin puulle rungon. Kun maali oli kunnolla kuivunut aloimme liimaamaan nappeja lehdiksi. Liiman valinnassa kannattaa olla tarkka, sillä käytin aluksi toista liimaa, mikä ei muovinappeja pitänyt paikallaan. Erikeepperillä ainakin näyttäisi napit hyvin pysyvän, vaikka sitäkin piti laittaa aikas paksut kerrokset. Varaa tarpeeksi nappeja, jos haluat tuuhean puun. Itse yllätyin miten paljon nappeja työhön tarvitaan. Tähän tauluun nappeja laitoimme reilu 100 kpl.










Sikuriina jaksoi hienosti laittaa nappeja paikoilleen. Annoin hänelle vapaat kädet, jotta työssä näkysisi mahdollisimman paljon hänen kädenjälkeänsä. Kuitenkaan hän ei jaksanut loppuun asti nappeja liimailla, joten lopputulos on meidän yhteinen aikaansaannos. Laitoimme nappeja myös päällekkäin, joka toi kivasti eläväisyyttä tauluun.


Taulusta tuli tosi kiva ja se sopii hyvin leikkihuoneeseen. Taulusta pystyy helposti tuunailemaan erivärisillä napeilla ja taustoilla juuri sellaisen mistä itse tykkää.


Oletteko te askarrelleet napeista jotain? Olisi kiva saada lisää ideoita. :)


-S-

2 kommenttia:

  1. Vau upea! Minun piti ostaa vasta kirpparilta pari pussejanappeja, mutta se sitten unohtui! Kiva toi nappipuu! Tosin kuolaan noita teidän kauniita nappeja ja olisi ihana saada noin hienoja ompeluksiin.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit :)